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Drylot design for cow-calf operations

by Karla Jenkins, a cow-calf specialist at the University of Nebraska-Lincoln Published on 24 June 2016

Drylot design for cow-calf operations

 As perennial grass pastures continue to be in high demand, many producers are finding that a system which includes confining production cows, at least part of the year, is an economically competitive system. Research at the University of Nebraska has indicated production cows can be successfully maintained on limit-fed, energy-dense diets in confinement.

However, when confinement occurs in a traditional feedlot, there are some important pen accommodations that need to be considered when maintaining production pairs vs. finishing yearlings.

Each producer will have a different system including commodities available, calving date, and pens available. Therefore, some important considerations will be discussed to allow each producer to evaluate their own situation.  end mark

El pasto perenne sigue teniendo alta demanda, y muchos productores están encontrando que el sistema que incluye limitar a las vacas de producción, por al menos una parte del año, es un sistema económico muy competitivo.

Investigaciones de la Universidad de Nebraska han descubierto que las vacas en producción pueden ser limitadas en comida sin tener ninguna baja, pero la alimentación tiene que ser densa mientras están limitadas.

Sin embargo, cuando limitas en un sistema tradicional, tienes que haber unos cambios muy importantes en tu corral considerando los pares de producción vs. Becerros de un año. Cada productor usa un sistema diferente considerando sus recursos, materias primas, día de parto, y corrales disponibles.

Por eso es importante tomar consideraciones importantes que discutiremos para permitir que cada productor evalúe su propia situación.  end mark

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